1983 Porsche Safari

Αυτό το εκπληκτικό Porsche 911 Safari του 1983 είναι μια δημιουργία που συνδυάζει το κλασικό στυλ με την ικανότητα ενός off-road αυτοκινήτου. Το τροποποιημένο κουπέ 911SC φέρει μια εντυπωσιακή μεταλλική βαφή Ruby Red σε συνδυασμό με ιβουάρ προφυλακτήρες και χαλκομανίες, δίνοντάς του μια ξεχωριστή εμφάνιση Safari. Εξοπλισμένη με προστατευτικά βουρτσών, πλάκες ολίσθησης και βοηθητικά φώτα, αυτή η Porsche είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε περιπέτεια.

Κάτω από το καπό, ένας κινητήρας 3,0 λίτρων flat-six τροφοδοτεί το 911 Safari, με καρμπιρατέρ PMO, εναλλάκτες θερμότητας SSI και σιγαστήρα Dansk για βελτιωμένη απόδοση. Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων έχει ανακατασκευαστεί με αναβαθμισμένα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης Wavetrac.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει ανανεωμένα σπορ καθίσματα, πάνελ θυρών σε στυλ RS και κεφαλή Porsche Classic για σύγχρονη άνεση. Με 158 χιλιάδες μίλια στο χιλιομετρητή, αυτό το 911 Safari είναι έτοιμο να βγει στο δρόμο και να τραβήξει τα βλέμματα όπου κι αν πάει.

Popular
Recent
Cars