Ένατο Nobu Festival

Παραμένοντας ένα από τα γοητευτικότερα εστιατόρια των Αθηνών και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το «Matsuhisa Athens» αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της πόλης και υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο διάσημος celebrity σεφ Nobuyuki «Nobu»Matsuhisa και δηλωμένος λάτρης της Ελλάδας, θα βρίσκεται στη χώρα μας, για να μας μυήσει σε νέες συνταγές με άρωμα ελληνικό! Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival».

 

Στις 16 και 17 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 18 έως και 20 Ιουλίου θα δώσει το παρών στο Matsuhisa της Μυκόνου

Μόνο για αυτές τις ημέρες, o κορυφαίος chef δημιουργεί ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu μπορεί να συνοδεύτεί από συνδυασμό λευκής και ροζέ σαμπάνιας, καθώς και από ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά η οποία παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Nobu με τις αντίστοιχες. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel σε special τιμή των 100 ευρώ.

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης

Ώρες Λειτουργίας:

Κυριακή – Πέμπτη 19:30-01:00

Παρασκευή – Σάββατο- Κυριακή 19:30-01:30

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.matsuhisaathens.com

https://www.facebook.com/MatsuhisaAthens

 

Popular
Recent
Entertainment