Larusmiani world

Ο Guglielmo Miani Sr. ξεκινά τη ραπτική του επιχείρηση στο Μιλάνο το 1922. Η δημιουργικότητα και η αποφασιστικότητα του επιτρέπουν σύντομα να αναδυθεί και να ντύσει καλλιτέχνες, εγγράμματους, πολιτικούς και επιχειρηματίες. Μεταξύ πολλών από τους διάσημους πελάτες ήταν οι Buster Keaton, Charlie Chaplin, Totò, Fausto Coppi, Walter Chiari, Gino Bramieri και Giuseppe Capogrossi, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Το 1936, η εταιρεία γνωρίζει μια εκθετική ανάπτυξη όταν αρχίζει να παράγει αδιάβροχα παλτό, μαζί με custom made κοστούμια. Το λογότυπο που ράβεται σε κάθε ρούχο Larusmiani είναι ο γλάρος, Larus στα Λατινικά, που επιλέχθηκε για το αδιάβροχο φτέρωμά του και τις αξίες της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που ενσωματώνει.

Μεταξύ 1939 και 1958, ο Guglielmo Miani ανοίγει τέσσερις Larus Boutiques στο κέντρο του Μιλάνου, μεταξύ των οποίων, το 1954, το Concept Boutique στη Via MonteNapoleone. Στη δεκαετία του ’50, το εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών αρχίζει να αναπτύσσεται. Εκτός από το ράφτη του, ο κ. Μιάνι αρχίζει να εισάγει εκλεκτά υφάσματα από τη Μεγάλη Βρετανία και είναι ο πρώτος που εισάγει στην Ιταλία το περίφημο Vicuna, το πολυτιμότερο ύφασμα στον κόσμο. Ο Guglielmo Miani, δεν υπήρξε μόνο ένας εξαιρετικός ράφτης και διορατικός επιχειρηματίας, αλλά κι ένας προστάτης & φιλάνθρωπος, ερωτευμένος με το Μιλάνο.

Το 2015 η Larusmiani έφερε την τεχνογνωσία και τη συλλογή του Aldo Lorenzi από τη θρυλική μπουτίκ στη Via MonteNapoleone 9 στη δική της μπουτίκ. Η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από μαχαίρια και επιτραπέζια σκεύη μέχρι αναπτήρες, είδη περιποίησης και κιτ ξυρίσματος, και αυξάνεται κάθε χρόνο χάρη στη συνεχή έρευνα της Larusmiani και τους τεχνίτες που φυλάγουν με ζήλια την τεχνογνωσία του Aldo Lorenzi που τώρα εργάζονται για τη Larusmiani.

Το 2022, η Larusmiani γιόρτασε τα 100 χρόνια εμπειρίας, κοιτάζοντας την επιτυχία τριών γενεών που υπήρξαν οι πυλώνες της Εταιρείας. Σήμερα, η μάρκα αντιπροσωπεύει το πραγματικό Made in Italy και προστατεύει τις παραδοσιακές παραδόσεις, κοιτάζοντας πάντα μπροστά σε μια σειρά νέων, σύγχρονων τάσεων.

Popular
Recent
About Men