2024 Olympic Medals on Louis Vuitton Trays

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αργότερα αυτό το καλοκαίρι, θα δοθούν μετάλλια στους νικητές αθλητές σε ένα δίσκο Louis Vuitton διακοσμημένο με τα χαρακτηριστικά μοτίβα του γαλλικού πολυτελούς οίκου.

Κατασκευασμένο από τεχνίτες στο εργαστήριο Beaulieu-sur-Layon στην περιοχή Maine-et-Loire, οι εξωτερικοί χώροι των δίσκων διαθέτουν τον διαχρονικό καμβά Damier του Maison, που δημιουργήθηκε το 1888. Το εσωτερικό τους είναι επενδεδυμένο με μαύρο ματ δέρμα. Κάθε δίσκος μπορεί να χωρέσει δύο έως έξι μετάλλια, τα οποία είναι όλα σχεδιασμένα από τον κοσμηματοπώλη Chaumet.

«Θέλαμε να συνεισφέρουμε όχι απλώς ως δημιουργικός συνεργάτης της Τελετής Έναρξης, αλλά να είμαστε παρόντες σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού μέρους, και βρήκαμε αυτόν τον τρόπο να είμαστε πολύ διακριτικοί και ταυτόχρονα, παραδόξως, πολύ ορατοί. », είπε ο Antoine Arnault, επικεφαλής επικοινωνίας και image, μεταξύ άλλων, της LVMH, σε δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο Bulgari την Τρίτη, μέσω του WWD.

Εκτός από τους δίσκους, η Louis Vuitton δημιούργησε επίσης μια unisex στολή για τους νικητές των μεταλλίων, η οποία περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι πόλο, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα καπέλο gavroche.

Photos Courtesy of Louis Vuitton

Popular
Recent
Style