The 007 Is Officially Open

Οι fans του James Bond μπορούν τώρα να ζήσουν το πως είναι να είσαι ο stylish, fictional πράκτορας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών στο πρώτο μπαρ του κόσμου με θέμα τον 007. Το 007, που άνοιξε πρόσφατα στο εμβληματικό Burlington Arcade του Λονδίνου ως ένα νέο pop-up bar, αποτίει φόρο τιμής στον εμβληματικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον Ian Fleming.

Ζωντανεύοντας μέρη του χαρακτήρα του Bond μέσω του The 007, οι θαμώνες καλωσορίζονται αμέσως με τρία χειροποίητα γλυπτά εμπνευσμένα από την Aston Martin DB5 που κρέμεται πάνω από το Burlington Arcade, ενώ περπατούν σε ένα χαλί με διάσημα quotes από τις ταινίες. Εντός του χώρου, οι θαυμαστές θα βρουν όχι ένα, αλλά δύο μπαρ με θέμα τον Bond που σερβίρουν specialty κοκτέιλ.

Για τους λάτρεις του κινηματογράφου, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αναμνηστικά Bond που εκτίθενται, όπως τα παπούτσια γκολφ του Goldfinger, ακόμη και το καπέλο του Oddjob, μεταξύ των αντικειμένων που δεν είχαν εκτεθεί ποτέ. Θα εκτεθεί επίσης η συλλογή ρολογιών του Bond με ρολόγια Omega, με δύο εκδόσεις James Bond, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού 2917 Seamaster Diver 300M Commander και του Seamaster Diver 300M του 2019 James Bond Limited Edition, και οι δύο από κίτρινο χρυσό.

Το μπαρ είναι ανοιχτό από τώρα μέχρι το τέλος του έτους, 31 Δεκεμβρίου 2024.

The 007
House 12-13 Burlington Arcade
51 Picadilly
W1J 0QJ
Mayfair, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Popular
Recent
About Men