25 years of a classic chronograph

Με την κυκλοφορία του πριν από 25 χρόνια, το ρολόι A Lange & Söhne Datograph έθεσε τα πρότυπα στον κλασικό σχεδιασμό και την τεχνική του χρονογράφου. Τόσο τεχνικά περίπλοκο όσο και όμορφα φινιρισμένο, συνεχίζει να θεωρείται ως μέτρο σύγκρισης για το design ρολογιών. Έτσι λοιπόν, τα τελευταία του γενέθλια είναι ένα ορόσημο που θέλει να σηματοδοτήσει η μάρκα που εδρεύει στο Glashütte και γιορτάζει την κυκλοφορία του limited edition Datograph Handwerkskunst.

«To αρχικό Datograph από το 1999 ήταν ο πρώτος χρονογράφος που αναπτύχθηκε πρόσφατα στη βιομηχανία για πολλές δεκαετίες, και όχι μόνο στη Γερμανία», λέει ο διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων Anthony de Haas. «Είναι σαφές πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ρολόι για εμάς στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ξεκίνησε ένα επίπεδο εξαιρετικής ωρολογοποιίας που δεν είχαμε ξαναδεί και που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.»

«Το «Handwerkskunst» στα γερμανικά σημαίνει «χειροτεχνία», προσθέτει ο de Haas. Έτσι, οι φινιριστές και οι χαράκτες δημιουργούν τη διακοσμητική χλιδή για την οποία είναι γνωστές οι εκδόσεις Handwerkskunst με ατελείωτη υπομονή, άφθονη εμπειρία, έντονο μάτι, σταθερό χέρι, καθώς και την απόλυτη δέσμευση να τελειοποιούν κάθε λεπτομέρεια.

Popular
Recent
About Men