Hip Flask

Αυτή η συνεργασία συγκεντρώνει δύο ηχηρά ονόματα —&SONS, γνωστοί για τα ανδρικά τους ενδύματα εμπνευσμένα από την πλούσια κληρονομιά του brand, και την ColsenKeane, τεχνίτες του δέρματος — για να δημιουργήσουν μια μικρή παρτίδα με μόλις 10 χειροποίητα φλασκιά που είναι τόσο λειτουργικά όσο και stylish.

Το κασσίτερο, το τέταρτο πιο πολύτιμο μέταλλο σε κοινή χρήση, προσθέτει μια κλασική πινελιά στη φιάλη. Έχει σχεδιαστεί για να είναι κομψό χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία, αναδεικνύοντας την ομορφιά αυτού του διαχρονικού υλικού. Η φιάλη είναι χαραγμένη με την αναμνηστική ημερομηνία του 1914, προσθέτοντας ένα ιστορικό νεύμα στην ιστορία της μάρκας. Με διαστάσεις 13 cm επί 9 cm και χωρητικότητα 6 fl oz (170 ml), είναι το τέλειο μέγεθος για να χωράει στην τσάντα ή στην τσέπη σας και να σας συνοδεύσει στην επόμενη περιπέτειά σας.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτή τη φιάλη ισχίου, ωστόσο, είναι η δερμάτινη κατασκευή του ColsenKeane. Κατασκευασμένο από full-grain chrome-tanned δέρμα αγελάδας, η κάθε φιάλη είναι τυλιγμένη σε δέρμα που έχει ραφτεί στο χέρι στο εργαστήριο ColsenKeane.

Popular
Recent
About Men