Office Christmas Party, το πιο επικό party της χρονιάς

Είναι συνηθισμένο την εποχή των Χριστουγέννων, τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε μεγάλες παραγωγές οι οποίες χαρακτηρίζονται καθαρά από το πνεύμα των γιορτών. Μια τέτοια ταινία σκέφτηκαν οι Will Speck και Josh Gordon πως θα μπορούσε να προκαλέσει πανικό και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει. Το πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, με το δοκιμασμένο δίδυμο Aniston-Bateman κάνει το κλίμα των ημερών ακόμη πιο εορταστικό.

Η Διευθύνων Σύμβουλος μιας επιτυχημένης εταιρίας (Jennifer Aniston) θέλει να κλείσει το παράρτημα που δουλεύει ο άσωτος αδελφός της (T.J. Miller). Εκείνος, όμως, μαζί με τον Διευθυντή του Τεχνικού Τμήματος (Jason Bateman) θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν έναν μεγάλο πελάτη, οργανώνοντας ένα επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, προκειμένου να σώσουν την εταιρία τους. Ένα party όπου καταλήγει να παρευρεθεί όλο το Σικάγο. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ο Bateman και η Jennifer Aniston ήταν οι πρώτες επιλογές των δύο παραγωγών, μιας και είχαν δουλέψει και με τους δύο ηθοποιούς το 2010 στο “The Switch”. Μάλιστα, για την Aniston, το Office Christmas Party αποτελεί την πέμπτη συνεργασία της με τον Bateman και τη δεύτερη με τους Speck και Gordon.

Φορέστε τα καλά σας λοιπόν και ετοιμαστείτε για το καλύτερο Christmas Office Party.

Δείτε το trailer:




 

Popular
Recent
Entertainment