Detoxing from harmful info

Τι γίνεται όταν ο τεράστιος αθροιστικός όγκος όλων των βλαπτικών «πληροφοριών» ξεπερνά την αποτοξινωτική ικανότητα του οργανισμού μας;

του Βησσαρίωνα Ζέρβα

Κορωνοϊός… Καραντίνα… Εμβόλια… Απαγόρευση… Πόλεμος… Ακρίβεια… Αφαίμαξη… Φόβος… Ανασφάλεια… Θυμός… Λύπη… Επιτρέψτε μου να προειδοποιήσω ότι δεν υπάρχει απόλυτη γνώση από μεριάς μου για το πώς όλο αυτό μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος να το διαχειριστεί. Στην πραγματικότητα, σκοπός μου είναι να μας κάνω να νιώσουμε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση άγνοιας γύρω από την κατάσταση αυτή. Και ενώ το ανθρώπινο Κακό έχει κάνει εδώ και αρκετά χρόνια την εμφάνισή του πολύ έντονη, εμείς επιλέγουμε να… μην ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε (ασυνείδητη άγνοια). Και δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουμε αν δεν μπορέσουμε αρχικά να το δούμε κατάματα. Και, για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε κρίσεις. Αλλά, για να γίνει αυτό με ασφάλεια, θα πρέπει να ξεκινήσουμε κρίνοντας και θεραπεύοντας τους εαυτούς μας. Η μάχη πάντα ξεκινάει από μέσα μας και γι’ αυτό η αυτοκάθαρση θα είναι από δω και μπρος το σημαντικότερο όπλο μας. Όλα αυτά όμως αφορούν όλους αυτούς που έχουν συνειδητή επίγνωση και όχι ασυνείδητη άγνοια.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, καλό θα είναι:

– Να κλείσετε την τηλεόραση.

– Να ανοίξετε ένα βιβλίο.

– Να επενδύσετε σε έναν τουλάχιστον αληθινό φίλο.

Για αρχή άλλωστε είναι ένα σοβαρό… project.

– Να φυτέψετε μαρούλια στις γλάστρες. Μπορεί να μην είναι ικανό να σας θρέψει, ωστόσο η ενασχόληση με το χώμα βοηθά στην ψυχολογία και στη συνολική υγεία.

– Να κλείνετε το router και να αποφεύγετε όσο το δυνατόν το κινητό σας. Τι γίνεται όμως όταν ο τεράστιος αθροιστικός όγκος όλων των βλαπτικών «πληροφοριών» ξεπερνά την αποτοξινωτική ικανότητα του οργανισμού μας;

Πόση θεραπευτική δύναμη έχει φέρ’ ειπείν μία συμβουλή υγείας τύπου «κάνε αναπνοές, σκέψου θετικά, ασκήσου…»;

Σαν τοξίνη θα μπορούσαμε να ορίσουμε οποιαδήποτε ουσία βρίσκεται στον οργανισμό σε συγκέντρωση μεγαλύτερη του επιτρεπτού και μπορεί να μπλοκάρει τη φυσιολογική λειτουργία του.

Ο εντοπισμός, ο αριθμός και το είδος των τοξινών μάς δίνουν τη δυνατότητα να τις διασπάσουμε με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, ενώ μας απαλλάσσουν από πολλά δυσάρεστα προβλήματα. Για να το κατανοήσουμε, θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με τη διαδικασία της λιθοτριψίας μέσω υπερήχων. Και επειδή κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, η φύση της τοξίνωσης του οργανισμού και η διπολική της σχέση με την εξάντληση της νευρικής ενέργειας (enervation) μέσα από μια εξατομικευμένη χαρτογράφηση του οργανισμού με τη βοήθεια της κβαντικής ενεργοπληροφοριακής επιστήμης μπορούν να δώσουν ένα σημαντικό εργαλείο στον αγώνα της καλής σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει….

ABOUT THE AUTHOR

Ο Βησσαρίων Ζέρβας είναι πτυχιούχος του School of Physical Education & Sport Science (Aristotle University), Master στο Holistic Health Care & Rehabilitation (CL Pennsylvania University), πιστοποιημένος σύμβουλος «Ολικού Μυαλού» (HBDI), ειδικός επιστημονικός σύμβουλος στην ολιστική θεραπευτική-πρόληψη και στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και αθλητών στους τομείς Holistic Health & Wellness, Corrective Training, Nutri Detox.

CONTACT INFO: [email protected]

 

Popular
Recent
Wellness